28 Mart 2014 Cuma

Ücretsiz Firma Kaydı, Firma Rehberi

Hızla gelişen bilim ve teknoloji hayatımıza büyük kolaylıklar ve yenilikler getiriyor. Yeni iletişim yöntemleri, hızlı ulaşım yöntemleri, kolay araştırma yöntemleri...
Bugün iletişim ve bilgi çağında yaşıyoruz. Aradığımız her şeyi saniyeler içinde buluyoruz. Fakat bu gelişmiş çağ, sağladığı kolaylıkların yanında bazı sorunları da yanında getiriyor. Bunların en büyüğü ise bilgi kirliliğidir. Her yerde her konuda her türlü bilgiyi kolaylıkla bulurken aralarında doğruluğu olmayan bir çok bilgiyle de karşı karşıya kalıyoruz.
Tüm bu bilgi kirliliği küçük bir telefon numarası ya da adres ararken de karşımıza çıkıyor. Aradığımız numara kullanılmıyor, firma aslında hiç var olmamış, adı değişmiş fakat bilgiler güncellenmemiş... gibi onlarca sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunları yaşamamak için firma aramakta kullanacağınız adres www.firmacini.net . Hatta sizi arayanlar bu sorunları yaşamasın istiyorsanız www.firmacini.net adresine sizde firmanızın bilgilerini ücretsiz ekleyebilir, firma bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Teknoloji ne kadar da olsa bilgiye kolay ulaşmakta kolaylık sağlasa da bilgileri güncellemek ve bilgilerinin doğruluğunu ispat de günden güne zorlaşıyor.
Örnek vermek gerekirse zaman zaman internette aramalarda kullanmak istediğimiz bilgilerden firmanın adresi ve telefonu anlık olarak aramalara düşmüyor.  Çünkü binlerce firma tanıtım sitesi varken ve onlarca olan arama motorları da içerik silinse de yaklaşık 4 ay o içeriği göstermeye devam ediyor. Bir şekilde bu verilerin karşılaştırılması ve kontrol edilerek güncellenmesi gerekir.
Firma ararken firmayı kaydet yapanın da doğru bilgilerini girdiğine inanmamız gerekir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder